keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Vieraiden takeilleMeillä on ollut ongelma. Se saattaa olla varsin yleinen monessa taloudessa. Mihin laittaa vieraiden takit heidän saapuessaan sumpille?

Meillä ne on aiemmin pinottu eteisen senkin päälle. Mutta ei enää! Löysin pari viikkoa sitten kirpparilta Ikean naulakon ja maalasin sitä vähän, jotta sain siitä hauskemman näköisen ja paremmin uudelle paikallensa sopivan. En halunnut naulakkosta täysin valkoistakaan, joten jätin päät maalaamatta.

Toinen samanlainen tarvittiin myös, jotta saan laitettua kaksi naulakkoa allekkain. Alemmassa voimme säilyttää vaikka omia laukkujammea ja ylemmän voimme pitää vieraille vapaana. Siispä otin kodinhoitohuoneessamme käytössä jo olevan samanlaisen naulakon ja maalasin senkin.
Nyt tarvitsee hankkia kodinhoitohuoneeseen vanhan naulakon tilalle uudet. Hmm... Jemmasta saataisikin löytyä jotakin sopivaa, siitä tuonnempana.

1 kommentti:

  1. Tulipa kivan näköistä! Meillä on tuota sarjaa wc:ssä ja suunnitelmissa on ollut alusta asti maalata ne, mutte enpäs ole saanut aikaiseksi. Jospa tästä kimmoke :)

    VastaaPoista