tiistai 3. toukokuuta 2011

Pikkupuutarhan muutoksia


Mitä tämä on? Jokin sairaus varmaankin, sellaisella vimmalla on nimittäin hääritty takapihalla haravan ja lapion kanssa.

Istutimme omenapuun jänisten syömän tilalle (ja yritämme elvyttää jo syötyä puuta nyt toisessa paikassa), lisäksi istutimme karviaisia pari puskaa, vaaleita sekä punaisia. Eikä se siihen loppunut. Pistin siipan rautakappaan ja rakentamaan puiset rajaukset kukkapenkeille. Aiemmin kukkapenkit oli rajattu luonnonkivillä. Harmillisesti vaan pääsi ruoho aina kasvamaan kukkien sekaan kivien välistä, josko tämä pitäisi vähän paremmin rikkakasvit ulkopuolella? Nätimmät tuli ainakin.

Nyt on puuta ylimääräisenä terassilla kulkureitillä ja luonnonkiviä iso kasa tarpeettomana. Mihinköhän ne mahtaisi mahduttaa?

Seuraavaksi nostetaan nurmikkoa ylös, levitetään hiekkakerros ja ladotaan noppakivet paikoilleen. Riippukeinun paikkakin pitää lopullisesti päättää ja tehdä asialle jotakin. Kiirettä pukkaa, ehkä sitten ensi viikolla? 

3 kommenttia:

  1. Oi, kun näyttää ja kuulostaa kivalta. Täällä tarttettais paaaaljon tekemistä, että pihasta saataisiin viihtyisä. Jos sulta homma loppuu, niin tervetuloa meille :)

    VastaaPoista
  2. NAKU: Se on katsos niin, että mikään ei rentouta niin paljon kuin pihalla möyriminen! Onneksi siippa on suosiollinen kaiken maailman ehdotuksilleni :)

    VastaaPoista
  3. Tuli kiva. en malta odottaa että pääsen istutustöihin ja muutenkin että tuo piha alkaa muistuttamáan pihaa.

    VastaaPoista