keskiviikko 17. elokuuta 2011

Lempparipuna


 Mies kantoi kotiin kassillisen kosmetiikkaa. Yllättäviäkin uusi tuttavuuksia. Nude huulipuna on ollut käytössä jo vuosia, nyt räväytän punaistakin punaisemmalla hehkulla. Ikää on kai sitten tullut tarpeeksi, kun tuo jopa näyttää ihan hyvältä. (Huulten rajauskynä on tulossa ostoslistalle, sen verran ikää on karttunut, että puna juonteisiin karkaa sellaista vauhtia ettei perässä pysy....)

Huultenrajauskynän lisäksi ostoslistalla on saman sarjan Kide mineraalimeikkivoide, ehkä mineraalikorostuspuuterikin (kuva alla). Kuka voi vastustaa näin kaunisti pakattuja tuotteita?

kuva

4 kommenttia:

 1. No onpas kyllä kaunis pakkaus! Minäkin haluaisin kokeilla niitä kuuluisia mineraalimeikkejä! Tällä hetkellä tosin tulee meikattua vähänlaisesti, mutta sitähän saattaisi taas innostua kun jokin mahtava tuote osuisi käteen.

  VastaaPoista
 2. Kiki: Älä muuta sano! Kun on hyvä tuote, niin tekee mieli laittautuakin. Saman sarjan mineraali meikinpohjustusvoide on ihan 10 tuote. Tuntienkin jälkeen kasvoissa on meikkivoidetta jäljellä!

  VastaaPoista
 3. Mies kantoi pussillisen kosmetiikkaa kotiin?! Miksei mun!!! ;)

  Mä oon ihan nudeissa, en oikeen osaa käyttää värillisiä lipstikkejä. Ja jotenkin mun huulet punertaa jo tarpeeksi muutenkin, niin ei, ei tykkää.

  Siis ehdottomasti suosittelen Kiden mineraalikorostuspuuteria, aivan paras!! Ja se loota, oih. Tosin on vaara että puuteri hajoaa helposti (en tiedä johtuuko rasiasta, mutta näin päättelin), yks avaus ja oli murusina koko puuteri. Näin ollen sitä ei voi kauhian helposti napata messiin. Kirosin hieman (jaa HIEMAN, heh).

  VastaaPoista
 4. Niina: Okei, tarttee sitten olla varovainen sen rasian kanssa, jos saan sellaisen hankittua...

  VastaaPoista