maanantai 19. syyskuuta 2011

Talviteloille


Joskus se yllättää iloisesti ja positiivisesti. Ahkeruus ja innostus siis.

Eilen aamulla, kun sade lakkasi, kuopsutimme kukkapenkit, tsekkasimme omenapuut, siivosimme kesäkeittiön sekä ulkokaapit. Saimme vihdoin ja viimein kaivettua kuopan, haettua hiekkaa ja ladottua noppakivet paikoilleen. Haravoitukin on, ne syksyn ensimmäiset koivunlehdet. Takapiha on siis nyt laitettu kalusteineen talviteloille.

Ennen kalusteiden pressutusta mies toi aamupalan takapihan auringonpaisteeseen. Kylläpä se maistuikin ulkona makoisalle. Seuraavaa ulkoilma aamupalaa saakin odottaa.


Tällä viikolla täytyy suunnata calluna ostoksille, jotta saa karulle takapihalle edes vähän kaunista katseltavaa. Koristekaalikin houkuttaisi, mutta se on aina mennyt tosi nopeasti huonoksi. Hopealanka voisi tuoda vähän eloa istutukseen. Marjakanervaakin olisi kiva kokeilla. Äh, siellä kaupoilla kuluu taas tunti, kun jään pähkäilemään vaihtoehtoja. ARG!

2 kommenttia:

  1. Hmmm... MunKIN pitäisi laittaa syyskasveja ja en tiiä niistä kuin sen jonkun mainitsemasi kaalin... Jos löydät jotakin aivan mahtavaa, jeesaatko tätä puutarhatonttua vähän ;) *kiitos*

    VastaaPoista
  2. Niina: Kunhan mä pääsen sinne ostoksille, niin laitan sulle vinkkiä :)

    VastaaPoista