tiistai 21. helmikuuta 2012

8 x mäReelingin Terhiltä, Saija silmin Saijalta sekä Saaran projetit Saaralta sain haasteen, kiitos! Haaste on tarkoitettu pienelle, alle 200 lukijan blogille. Niinkuin tämä oma pikkuruinen bittimaailmani.

Tunnustukseen kuuluu kertoa omista pienistä blogisuosikeista sekä nimetä niitä 5. Niistä enemmän höpinöiden alla.

Lisäksi pitäisi kertoa itsestään 8 asiaa, joita lukijat eivät vielä tiedä. Hmmm... 

1. Olen laiska pitämään kunnostani huolta. Ennen liikuin todella paljon. Kilpapyöräilin, uin, juoksin... Nykyään panostan mielummin aikani kuluttamisen käsitöihin tai leivontaan. Mums, mums...

2. Hiukseni ovat paksut kuin hevosen jouhet. Kampaajani sekoittaa hiusvärini sammiossa! Normaali pieni kippo ei riitä mihinkään.

3. Olen haaveilllut pikkuputiikissa työskentelemisestä. Ympärilläni olisi kaikkea inspiroivaa, mitkä olisivat sekä itseni sekä muiden tekemiä.

4.Olen joskus harkinnut lapsen adoptoimista esimerkiksi Kiinasta. Maailmassa on niin paljon lapsia, jotka tarvitsisivat vanhempia. Uskon, että meiltä löytyisi rakkautta ja läheisyyttä vielä muillekin jaettavaksi. Viime työreissu Kiinassa nosti taas pienen kipinän rintaan. Elämisen helppous jo isojen omien lasten kanssa sammutti paloa kuitenkin.

5. Rakastan kristallikattokruunuja. Vähän bling blingiä saa olla elämässäkin. Kyllä! Tulipahan sanottua sekin.

6. Makuni sisustamisen suhteen on muuttunut vuosien myötä. Pelkistetty ja moderni tyyli on häipymässä pikkuhiljaa ja tilalle on tulossa maanläheisempi hieman runsaampi tyylisuunta. Skandinaavisen designin muotokielen ihailu pysyy aina!

7. Työskentelen vaatetusalalla, mutta se EI näy jokapäiväisessä pukeutumisessani. Vaatteiden pyörittely päivät pitkät hyppysissä sesonkeja edellä kauppojen tarjonnasta, saa aikaan sen, että kaupoissa tarjolla olevat tuotteet eivät kiinnosta, sillä ne näyttävät niin VANHOILTA. Old season! Okei, ainahan sitä voisi itselleen ommella jotain uutta ja kivaa. Tartun ompelukoneeseen sitten eläkkeellä :D

8. Ostan suurimman osan lasteni sekä omista vaatteistani kirpputoreita, postimyynneistä tai kauppojen alennusmyynneistä.Ja sitten ne omat pikkuruiset ja vähän isommat blogisuosikkini:

Nanainen: Ei selittelyjä kaipaa, kurkkaa itse!
Voikukkapelto:  Juuri sitä mitä työpäivän jälkeen kaipaa
...minulta: Voi, kun itsekin asuisin vanhassa pappilassa
Saaran projektit: ihan mahtavia tuunausjuttuja!
Tuijariikka: Arkea ja askartelua

Jatkakaa haastetta, jos intoa riittää.

6 kommenttia:

 1. Voi IHANA SINÄ! ❤
  Just kelasin et ootkohan jo kotiutunu Kiinasta ja tulin kurkkaa ihan varta vasten nyt ku ei oo ehtinyt blogimaailmassa kukkua...ja tämmöstä ylläriä sä täällä järjestit. :D KIITOS MURU!!!
  Ompa muuten mielenkiintosta lukea sua, tietää enemmän ruudun takaa. Yks kohta nauratti erityisesti...hiffaat sen sitte ku Kusti polkasee teitil päin... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kun IHANA SINÄ!
   Vähänkö mä odotan, että se Kusti polkasee meitin ohi :)

   Poista
 2. Olipas mukava ja mieltä lämmittävä yllätys, kun haasteesi bongasin tuolta blogilistan sivulta! Kiitos oikein kovasti - koitan toteuttaa haasteen jossain sopivassa välissä, kun ehdin. Nyt jatkan tutkimusretkeä tässä blogissa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan, toivottavasti tutkimusmatka miellytti :)

   Poista