sunnuntai 9. syyskuuta 2012

H a l l o u m s a l a a t t i



Isovanhemmat halusivat viettää lastenlasten kanssa aikaa, joten vietimme iltaa eilen miehen kanssa kahden.

Mies pelasi päivällä kurjassa vaihtelevassa säässä vuosittaisen golfkisansa. Taivaalta satoi mm. rakeita! Kotiuduttuaan ja saunottuaan linnottauduimme alakerran sohvalle leffan ja herkkujen ääreen.

Tällä kertaa söimme maukasta halloumjuustolla terästettyä salaattia, tuoretta rouheista maalaisleipää sekä italialaisia leikkeleitä. Juomaksi viilennettyä cavaa, mikä olikin erittäin kuplivaa.

.........................................................
Halloumjuusto-avokadosalaatti

jäävuorisalaattia
rucolaa
haloum juustoa
avokado
kurkkua
kirsikka tomaatteja
keltaista paprikaa
pannulla paahdettuja pinjansiemeniä
balsamico viinietikkaa
sormisuolaa

1. Leikkaa juustosta vajaan 1cm paksuisia siivuja ja paista ne vähäisessä oliiviöljyssä ritiläpannulla.
2. Pieni salaatit ja laita ne astian pohjalle.
3. Pilko kurkku, kirsikka tomaatit sekä paprika ja kaada ne salaattipedille.
4. Pilko avokado ja asettele ne salaatin päälle haloum juuston kanssa.
5. Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla, jotta ne saavat hieman väriä ja kaada sitten salaatin päälle.
6. Suihkauta päälle vielä balsamico viinietikkaa ja ripottele pinnalle vähän sormisuolaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti