torstai 10. tammikuuta 2013

A J O I S S AVoi voi mitä menin tekemään. Rupesin nimittäin miettimään jo seuraavaa joulua. Siis sitä 11 kuukauden päästä tulevaa! Olen aiemminkin ollut ajoissa, sillä viime joulun korteista suurimman osan väkersin edeltävänä kesänä. Joten johan sitä kohta tarvitsee ruveta suunnittelemaan jo tulevia kortteja, idea onkin jo muhimassa...

Mutta tämä tämän vuotinen hössötys alkoi siitä, että en  voinut olla hankkimatta alennusmyynneistä omia Mailegin nissejä myös itselleni sekä miehelleni. Nyt meillä kaikilla on omat kalenterimme. Lapsilla on ollut omat tontut jo pari vuotta. Olen aivan fiiliksissä, sillä näillä isoilla tontuilla saa aikaiseksi jo melkoisesti sitä kotoista ja lämminhenkistä joulumieltä. Ei tarvitsi erilaisia pieniä tonttuja ripotella sinne tänne.

Jouduin tekemään töitä näitä etsiessäni, mutta kyllä kannatti. 30% alennus on jo paljon tämän hintaisissa tuotteissa. Nyt meillä on pukki, muori sekä kaksi tonttua. Tytär lupaili, että meidän aikuisten kalentereihin voi tulla yllätyksiä pikkutontuilta. Tuskin maltan odottaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti