torstai 25. heinäkuuta 2013

... JOTAIN UUTTA


Niinhän siinä kävi, että kaikkea ei saa hankittua käytettynä, vaikka kuinka olisi valmis näkemään vaivaa sen eteen. Tai jos jotain löytää kierrätyskeskuksista niin hinta on pilviä hipova. Niin paljon en tässä tapauksessa huutele käytetyn perään, etteikö hinta ratkaisisi uuden ja vanhan välillä.

Juuri puoli vuotta aiemmin olin omat keittiön kaappimme käynyt läpi ja antanut hyväntekeväisyyteen kaiken turhan kaapeistamme. Sinne meni monen monta uuden veroista kattilaa, vispilää, lastaa ynnämuuta. Nyt niille olisi ollut tarvetta. Höh. Sellaista se elämä on. Ei voi tietää mitä edestään löytää. Se saattaa olla jopa purjevene!Aterimien metsästys oli työn takana. Käytettynä ei millään meinannut löytyä neljän settiä samanlaisia aterimia. Niinpä päädyin viimein ostamaan kierrätyskeskuksesta hieman eriparisia aterimia (mm. Hackmania löytyi 0,20€/kpl), veneessä jo olevien vanhojen astioiden seuraksi. 

Varsinaiset löydöt samaiselta kirpparilta olivat myös kattila sekä valurautapannu! Siitä en kuvaa kerennyt nappaamaan ennen vientiä veneelle. Mutta se oli todella hyvä ja käyttökelpoinen puhdistuksen ja rasvauksen jälkeen. Viiden euron hintaan suhteutettuna.

Enää tarvitsi hankkia vain pari pannunalusta, leikkuulauta, patakinnas sekä keittiöpyyhkeitä. Ne löytyivät uusina edullisesti Ikeasta.

Sillä sopu sijaa antaa, myös kukkarossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti