sunnuntai 17. marraskuuta 2013

L Å N G W E E K E N D 
Kuluneena viikonloppuna pyysin miestäni kirjoittamaan navigaattoriin Långvik wellness hotellin osoitteen. Määränpäämme tuli hänelle täytenä yllätyksenä, sillä olin varannut hänelle syntymäpäivälahjana kahden keskistä aikaa kylpylähotellissa.

Vietimme siis viikonlopun Kirkkonummella Långvikin tyylikkäissä puitteissa. Lahja sisälsi myös todella mielenkiintoisen ja antoisan sommelierin pitämän shampanja-tastingin sekä pöytävarauksen herkulliselle illalliselle, missä elävää musiikkia tarjoilivat taitavat Elina Arlin & Henri Mäntylä. Voi, se makunystyröitä kutkuttava jälkiruoka: metsämarja clafoutis kirsikkajäätelöllä sekä Moët & Chandon Nectar Impérial! Uusi lempparini!

Muuten ohjelman pidin avoinna, annoin päivänsankarin itse päättää päivien kulusta. Olihan hotellissa mm. oma elokuvateatteri sekä hyvin aikuiseen makuun soveltuva allasosasto. Lahja oli saajalleen siis  kovin mieluinen. 

Lahjaan kuulunut shampanja-tasting oli varsin onnistunut, sillä maistelimme eri laatuja yksinään sekä ruuan (herkullisen porsaan) kera. Nyt tarkastelemme ja nautimme kuohujuomaa jatkossa hieman uusin aistein.

Ruoka oli illallisellakin varsin herkullista ja aamupalalla (tai brunssiksihan se meni) valikoima oli varsin kattava: chorizo-makkaran tulisuus, erilaisten juustojen ja hillojen nautinnollinen liitto, suklaa- sekä omenakakkua ja paljon paljon muuta. 

Syöty siis on. Hyvin ja paljon!

Koko reissun isona B O N U K S E N A myöhäinen huoneenluovutus! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti