torstai 9. tammikuuta 2014

J A U H E L I H A H Y R R Ä T





Helpot ja aina maistuvat hyrrät saivat nyt sisuksiinsa myös kananmunaa. Toimii!

.......................................................
JAUHELIHAHYRRÄT (25kpl)

600g lehtitaikinaa (iso levy)
400g jauhelihaa
1 sipuli
100g Olympia sulatejuustoa
2 kananmunaa
pippurirouhetta
suolaa
1,5dl juustoraastetta

1. Ota lehtitaikina sulamaan.
2. Keitä kananmunat kypsiksi.
3. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli pannulla.
4. Lisää joukkoon kuutioidut kananmunat sekä sulatejuusto.
5. Mausta pippurilla ja suolalla.
6. Kauli lehtitaikina n. 3mm paksuksi pitkulaiseksi levyksi.
7. Kaada jauhelihaseos taikinan pinnalle ja ripottele juustoraaste päälle.
8. Kääri taikina pitkältä sivultaan rullalle.
9. Leikkaa n. 2cm paksuisia paloja ja nosta ne lappeelleen leivinpaperin päälle pellille.
10. Paista 200 asteessa n. 15 minuttia, kunnes hyrrät ovat kypsiä.


2 kommenttia: