sunnuntai 5. tammikuuta 2014

S U K L A A M A R E N G I T



Tyttären kanssa leivoimme marenkeja. Hän toivoi isompaa kokoa, sitkeää sisusta sekä halkeilevaa ulkomuotoa.

Sekä suklaista makua!

..............................
Suklaamarengit
koosta riippuen n. 14kpl

4 kananmunan valkuaista
2½dl sokeria
90g sulatettua maitosuklaata

1. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi.
2. Lisää sokeria vähitellen ja vatkaa kunnes seos on napakkaa. Marenki on valmista, kun se pysyy kulhon pohjalla kääntessäsi kulhon ylösalaisin.
3. Lisää sulatettu suklaa kapeana nauha marengin sekaan vain vähän sekoittaen.
4. Laita marenkia pursotuspussiin (missä kruununpäätylla) ja pursota pieniä vuoria leivinpaperin päälle.
5. Paista 110 asteessa n. 1tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti