lauantai 22. helmikuuta 2014

BONUSTA nettiostoksista - Ostohyvitys.fiNämä tuotteet löytyvät Ostohyvitys.fi sivustoon kuuluvalta Scandinavian Design Centeriltä.


| BLOGIYHTEISTYÖ 

Meidän perheessämme tehdään paljon ostoksia nettikaupoista. On helppo kotona rauhassa tutustua eri putiikkien tarjontaan, vertailla tuotteita sekä hintoja kaikessa rauhassa. Ei parkkipaikkojen etsimistä, aukioloaikojen kyttäämistä tai puntissa roikkuvia, kotiin jo tahtovia lapsosia.

Oletteko kuulleet sivustosta  Ostohyvitys.fi ? Minulle se oli ihan uusi tuttavuus, mihin kuuluu lukuisia verkkokauppoja niin sisustuksen, matkailun kuin muodin saralta. Yhteensä eri alojen verkkokauppoja on yli 450! Finnish Design Shop, Apple Store, Hotels.com ja Nelly muutamia mainitakseni. Siinä meni kuulkaas tovi, kun kahlasin läpi mukana olevia putiikkeja. Voi, mitä kaikkea siellä olikaan tarjolla!

Sivuston ideana on tehdä ostokset ko. sivuston kautta ja kerryttää näin itselleen bonusta. Eli yksinkertaisesti saada ostoksistaan rahaa takaisin omalle pankkitililleen! No, sehän kuulostaa vain hyvältä! Bonuksen määrä vaihtelee eri nettikaupoissa. Esimerkiksi Scandinavian Design Centerin ostoksista takaisin saa 5%, 100€ ostoksesta takaisin saa siis 5€. He maksavat bonukset suoraan pankkitilillesi, kun summaa on kertynyt vähintään 15 euroa.

Joten voitte arvata, että kun Ostohyvitys.fi sivusto otti minuun yhteyttä päätin mielenkiinnosta kokeilla heidän palveluaan. Niinpä surffailin melko pitkän tovin laajan valikoiman parissa ja tein lopulta tilaukseni. Se jos mikä oli varsin helppoa! Piti vain muistaa, että verkkokauppaan kirjaudutaan aina Ostohyvitys.fi –sivuston kautta, koska muuten bonukset eivät kerry. Itse tilasin hyllyn juuri tuolta yllä mainitsemastani Scandinavian Design Centeristä ja kerrytinkin itselleni alkuboonusta jo melkein 5€! Enää pari ostosta ja tililleni palautuu jo ensimmäiset roposet!

Tässä nettioston helpot vaiheet: 
1. Liity ilmaiseksi Ostohyvitys.fi –sivuston jäseneksi.
2. Kirjaudu haluamiisi verkkokauppoihin Ostohyvitys.fi –sivuston kautta.
3. Shoppaile!

Nyt Ostohyvitys.fi tarjoaa tämän blogiyhteistyön merkeissä palvelunsa kautta ostoksena tekeville 
Omasta (p)ajasta lukijoille Fazerin suklaalevyn. Ostoksille pääset pian, klik, klik.

Ei muuta kuin tutustumaan laajaan valikoimaan sekä mitä luultavimmin uusiin nettikauppoihin! 
Minä ainakin löysin monta hyvää uutta putiikkia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti