maanantai 5. toukokuuta 2014

( H E L P O T U K S E N ) H U O K A U S
Olen ollut poikki, V Ä S Y N Y T.

Juuri ja juuri jaksanut purkaa laatikot kotona (osa vieläkin purkamatta), pestä pyykkiä ja valmistaa ruokaa. Blogille ei ole vain riittänyt aikaa, kaikelta muulta mukavaltakin mitä on kerennyt tapahtumaan.

Väliaikainen muuttomme siirtyikin vuodella. Se on (helpotuksen)huokaus tälle kesälle. No, onpahan ainakin kaappeja raivattu. Kotikirppiskin pidettiin ja saatiin jotakin tavaroita uusiin koteihin. Etuovella oli jonoa ennen h-hetkeä, kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä. Menihän siinä lipastoa, ompelupöytää ja nojatuoliakin samassa rytinässä. Jes!

Kirppispöydänkin sain vihdoin varattua ja ensi viikon maanantaina kannan kuusi äitiyspakkauslaatikollista (!) tavaraa pilkkahinnalla myyntiin paikalliselle kirpputorille. Toivottavasti tekevät kauppansa. Cetoriin vaan penkomaan, jos satut olemaan näillä huudeilla.

On ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä tällä perheellä viime viikkojen aikana. Oikein hengästyttää!

Onneksi sain pidettyä viime perjantain vapaapäivänä ja mies vei minut yllätysmatkalle. Määränpäät selvisivät itselleni vasta paikanpäällä. Olipa HUIPPUKIVA JUTTU! Siitä lyhyesti vielä lähipäivinä.

Nyt laitan villasukat jalkaan, otan kirjan kainaloon ja painun vällyjen alle hetkeksi, ottaen vaikka pikkutirsat. Kuulostaapa houkuttelevalta!

Ehkä se väsymyskin kaikkoaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti