tiistai 16. marraskuuta 2010

Joko nyt?

Juuri töissä puhuttiin joulusta.

Toiset ovat jouluihmisiä ja toiset eivät. Jouluihmisiä on niin monta erilaista kuin on ihmisiäkin. Toiset hullaantuvat joulusta oikein kunnolla ja sisustavat kotinsa jouluun heti, kun vain rohkenevat sen tehdä. Toiset pitävät kyllä joulun tunnelmasta, mutta nauttivat siitä, kun muut sen tunnelman luovat heidän puolestaan.

Itse tunnustaudun täydelliseksi jouluihmiseksi. Tyttäreni näyttää ottaneen äidistään mallia. Tänään kaupassa käydessämme mukaamme tarttui joulutorttupohjia ja Dronningholmin omena-kanelimarmeladia. Niistä neiti taiteili pellillisen ensimmäisiä joulutorttuja. Kylläpäs olivatkin hyviä. Luumuhillo ei ole ihan suosiossa meidän perheessämme, varsinkaan lapsilla, joten tästä omena-kanelimarmelaadista voikin tulla hyvä vaihtoehto sen tilalle.

Joulutunnelmaan päästyämme kävimme myös joulukoristekaapillamme ja ihastelimme koristeita. Sieltä löytyi mm. viime talvena valmistamani "tinasotilaat" ja Tilda tontut.

Josko tänä jouluna sisustaisi joulun tanskalaistyylisen maalaishenkisesti, vaiko pitäisikö sittenkin mennä vielä viime vuotisen kimalluksen ja pronssin eri sävyjen mukaan? Onneksi on vielä vähän aikaa miettiä.

Mutta ei kauaa, sillä en malta enää kauaa pidätellä itseäni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti