keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Väriä


Yksi parhaista (kesä)loman antimista on se, että aamulla voi päättää mitä haluaa tänään tehdä. Eilen herättiin tosi myöhään ja ihmeteltiin hetki päivän ohjelmaa.

Sitten päätin siirtää huonekalut keskelle olo- ja ruokailuhuoneen lattiaa. Maalipurkki auki, telat ja pensselit esille. Ja siitä se päivä sitten lähti käyntiin.

Kaiken alku oli se, että  haluaisin uuden sohvan. Mutta voi piru, että ne on kalliita. Ja itseasiassa tuossa vanhassakaan ei ole mitään vikaa. Se on tarpeeksi iso koko perheelle. Kaiken lisäksi nahka on helppo pitää puhtaana.

Tanskan reissulla hotellissa sekä yhdessä ravintolassa ihastelin nahkasohvien väriä ja tajusin samalla, että meillähän on kotona täysin saman värinen! Mutta olohuoneemme seinien väri teki omastamme tunkkaisen värisen. Sohvan kermainen väri riiteli seinän harmahtavan beigen kanssa. Ilmankos! Muutettuamme emme seiniä maalanneet, olisi kyllä kannattanut! Edellisessä asunnossa sohva näytti niin hyvältä saman sävyisen seinän kanssa.

Nyt vielä tasoitetta ikkunaseinälle ja kohta maalausurakka jatkukoon. Jos voimia riittää, sillä viime yö meni ihan mönkään. Meillä on pojalla taas vatsatauti...

1 kommentti:

  1. Mahtavaa touhua! Kuulostaa niin kivalta - saada aamulla inspiraatio ja pistää huushollia uusiksi! Minun pitäisi saada sama inspis ja tehdä kuukauden sisustusteko - meidän tapauksessa kyse olisi ihan siivouksesta:D

    Hauskaa loman jatkoa! Lopputuloskuvia odotellessa....

    VastaaPoista