keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kuka korjaaSen tuhannen kerran kehotan siivoamaan sen oman huoneen. Sen tuhannen ja yhden kerran saan vastaukseksi kohta.

Sitten, kun se kohta tulee ajankohtaiseksi niin sitä siisteyttä kestää maksimissaan puoli tuntia. Jösses sentään!

Ja voin sanoa, että näitä kuvia otettaessa meidän neiti on ihan tsempannut. Meillä vaan on niin erilaiset näkemykset siitä, että koska siivous on tehty. Tosikkona mielestäni se ei todellakaan ole valmis, jos vaatekasoja on lattialla (kuvassa ei kaikki näy, koska ne yleensä on vaatekaapin edessä), pinoja siirretään vain paikasta toiseen, roskis pursuaa reilusti yli reunojensa tai hyllyn taakse piilotetaan kaikki mahdollinen puoliksi tyhjentyneestä ilmapallosta vanhoihin koulukirjoihin.

No mutta. Nyt on taas äidin toimesta huonetta raivattu. Se kestää siistinä parttiarallaa parikymmentä minuuttia.

8 kommenttia:

 1. Oi voi Minna-Leena. Tuo ei ole mitään!

  Meillä on koko kämppä ihan kaaoksessa ja huomenna olis tuvan täydeltä vieraita... Mä en ole itse koskaan ollut pedantti järjestyksen kanssa, mutta likaisuutta en siedä. Meillä on aina tavarat vähän hujan hajan, varsinkin kun tuo kauhukaksikko raudaa sitä tavaraa ees sun taas. Mulle riittää että olkkarissa ja keittiössä on aina siistiä (iltaisin).

  Laita vaan neidin huoneen ovi kiinni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma! Jos lasten huoneiden ovet on kiinni, niin yläkerran aulasta tulee pimeämpi ja paljon pienemmän oloinen :D

   Poista
 2. Minkäs ikäinen tyttö teillä asustaa? Kovin on tuttua tuo siivoamattomuus. Ja minähän en koskaan sotke kun veli sen teki ;) ja sitä rataa. Hoh hoijaa, mutta paras joululahja itselleni oli kun tyttö 8 v siivosi oman huoneensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan joululahjan sait!

   Kymmenvuotias täällä asustaa ja sotkee minkä kerkeää, myös muualla kuin omassa huoneessa...

   Poista
 3. Samaa asiaa meilläkin käsitellään 14v neidin kanssa lähes päivittäin ja nyt näyttää vahvasti siltä että nuorempi on hyvää vauhtia tulossa samanlaiseksi...argh!
  Etenkin ne lattialla lojuvat vaatteet jaksaa minua aina vain ihmetyttää!
  Ja sitten kun huone on joskus siivottu, niin menee tosiaan ehkä just se puolisen tuntia kun kaikki näyttää taas samalta. *huoh* ;)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin tässä päivänä eräänä, että mahtaako koskaan loppua? Kun mennään neidin omaan asuntoon kylään niin mahtaako olla samanlaista vai tsemppaako, kun äiti tulee kylään ja laittaa pinnat kiiltämään :D

   Poista
  2. 12-vee ja itken..ööö.. ilosta jos vie likavaatekorinsa EDES kerran viikossa pesuhuoneeseen. Se on nähtävyys! (tosin sitä ennen: "Voisitko" "Et hei viittis" "MENEE HERMO" "MENI JO" "...no likasissa sitte kuljet?" "NYYYYTTTTT SIIVOOT")

   Mieti munkin puolesta, kiitos Minna-Leena, multa suli head jo tossanoi... ;DD

   Poista
  3. Niin, soot ihan mahti kirjoittaja :D

   Poista