tiistai 17. tammikuuta 2012

VaiheessaKeskeneräisiä töitä on vaikka millä mitalla. Ihme, että olen vielä hengissä ja sieluni voimissa näiden keskeneräisyyksien kanssa.

Loppusilausta vaille olevien käsitöiden määrän laskemiseen ei yksi käsi riitä. Sisustuksen tuunaus jutuista nousee ylös ne loputkin kymmestä nakista.

Kaikista suuritöisimmät tai ainakin eniten sekasotkua aiheuttavat projektit ovat onneksi pysyneet hillitysti yhdessä kappaleessa. Tämä rouva kun netissä pyöriessään löytää aina niitä loistavia ideoita ja ratkaisuja jo valmiiseen kotiimme.

Nyt kodinhoitohuoneen seinää on ruvettu jo vähän maalaamaan. Lopputyön taidan jättää suosiolla miehelle. Tosin tämä projekti venyy entisestään miehen lähtiessä työmatkalle sopivasti koko loppuviikoksi.

Eli vaiheessa ollaan ja pitkään.

2 kommenttia:

  1. Löysinpä kivan blogin! :) Jään ehdottomasti seurailemaan tulevaa!

    Mullekin on tuttu ilmiö tämä "vaiheessa". Ideoita on niin mahdottoman paljon toteutettavaksi ja kun idea puskee päälle, on se pakko päästä toteuttamaan. Harmillisen usein arki ja todellisuus keskeyttää kuitenkin projektien loppuun saattamisen ja sittenhän ne jää pyörimään... ja kun tulee uusi idea, niin entinen unohtuu. Mutta ilmeisesti tätä sattuu muillekin! :D Tämän innostamana yritän saattaa tänään vapaapäivänä pari vaiheessa olevaa juttua päätökseen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun löysit tänne. Toivottavasti sait jonkun projetin saatettu loppuun vapaapäivänäsi. Meillä on edelleen tämä(kin) projekti kesken :D

    VastaaPoista