sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

P i n k k i äNeidin synttärijuhlat (vol.1) on nyt juhlittu. Sukulaisia riitti useita kymmeniä. Ne äänekkäämmät eli kaverisynttärit ovat vielä tulossa. Kenties manikyyrikekkerit, ken tietää?

Pistimme tyttären kanssa kaiken niin pinkiks, niin pinkiks. Sekaan vielä muita pastillisävyjä. Varsinaista tyttöenergiaa oli talo tulvillaan vaikka puolet vieraista miehiä olivatkin.

Tyttären mekon löysin Tampereen UFFilta neljällä eurolla. Sen vetoketju oli rikki, mutta kursin sen nyt käsin kokoon ja tein taakse pienet sisäänotot. Materiaali joustaa niin paljon, että neiti sai vedettyä mekon päälle ilman ketjuakin. Kunhan neiti vähän kasvaa niin korjaan tästä vaikka rippimekon hänelle. Eihän siihen mene enää kuin neljä vuotta!

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Paljon onnea neidille! Näyttää niin hyvälle, että pitää varmaan itsekin alkaa suunnittelemaan jotain juhlia! :) Jos vaikka sitten syksyn kunniaksi jotkut pienet kemut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mistä vain voi kehitellä syyn kemuille. Itse haaveilen monen vuoden tauon jälkeen illalliskutsuista. Hmmm... täytyy ottaa härkää sarvista ruveta oikein oikeasti pohtimaan asiaa.

   Poista
 2. Juhlat on aina kivoja, pienet tai isot, kun edes hiukan näkee vaivaa niiden eteen. Mäkin edelleen haaveilen niistä ihanista elojuhlista, joissa nostetaan kuoharimaljat nurmikolla, tanssitaan livebändin tahtiin iltaan asti ja tunnelmoidaan lyhtyjen valossa. Eipä vaan taida olla aikaa eikä energiaa niitä järjestää ennen kuin lapset on hieman isompia. Mutta aina saa olla haaveita, eikös;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta noista kemuistahan tulisi ihan MENESTYS! Kutsua odotellessa ;)

   Poista