lauantai 9. helmikuuta 2013

T U N T E I K A S T ASe tunne, kun lapset saavat syntymäpäiväkutsuja... Usein vielä useamman kerralla.

Se tunne, kun yrität käyttää kaikkia harmaita aivosolujasi keksiäksesi hyvää ja HYÖDYLLISTÄ lahjaa. Vieläpä EDULLISTA. Varsinkin sellaisille hyvää-päivää-tutuille. Lapsosten bestikset saavat hieman arvokkaampiakin lahjoja. Vaikkei sitä ystävyyttä rahalla mitatakaan. Yksinkertaisesti mitään järkevää on vain niin helkutin vaikea saada kympillä, edes kahdella.

En halua, enkä suostu hankkimaan mitään krääsää. Mielellään emme niitä vastaanotakaan. Tytärkin sanoi juuri eilen jotakin varsin osuvaa:

Ajattele, jos kaikki ne tavarat mitä ei oikeasti tarvita oltaisiin oltu ostamatta. Mikä rahan säästö!

NIINPÄ!

Tällä kertaa tytär lähtee ystävänsä syntymäpäiväkekkereille. He ovat olleet ystäviä pari vuotiaasta asti. Pakettiin käärittiin Kiinasta ostamani pöllörasiaan säilötty käsivoide (purnukoita rakastaville esiteineille hyvä lahjavinkki) ja lisänä päivänsankari saa MissMix-lehden puoleksi vuodeksi luettavaksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä tämän kertaiseen lahjapähkäilyymme kaikista tunnekuohuista ja sydämen tykytyksistä huolimatta!


4 kommenttia:

 1. Me ollaan vasta pääsemässä tähän synttärimaailmaan. Tytär oli syksyllä yksillä kutsuilla ja nyt olisi ensi viikonloppuna toiset. Mitähän 4-vuotiaalle lahjaksi kun ei ole oma eikä edes perheenä millään lailla tuttu..? Puuh, tosiaan tuottaa päänvaivaa ja tätä se vissiin on nyt sitten vuosia eteenpäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, se on vasta alkamassa. ;)
   Löytyiskö nyt alesta vaikka jotain t-paitaa?

   Poista
 2. Kuulostaa todella hyvälle lahjaidealle!

  Ja kyllä, minäkin olen miettinyt tuota säästöasiaa, kun olen tuskaillut tavaran kiertoon laittamisen kanssa. Ensimmäinen askel kodin raivauksessa on lopettaa sen turhan tavaran virta kotiin ja vasta sen jälkeen miettiä, mitä niille turhille, kodista jo löytyville, tavaroille tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sorruin taas tänään kirpparilla tyttären kanssa oikein kaksin muovikassillisin. Onneksi pari Ikea kassia on valmiina jo kirpparille myyntiin meneviä. HEH!

   Poista