sunnuntai 1. helmikuuta 2015

HERKKUJA RUOKAPÖYTÄÄN



Tämä viikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa eteenpäin.
Ehkä siksi, että viikko on ollut kovin toiminnallinen ja tehokas.

Takana ovat lapsien harrastukset sekä kova pakertaminen
läksyjen sekä kokeisiin lukujen parissa. 

 Kaikessa kiireessä ruokahuolto on sitä, että mennään siitä mistä aita on matalin.
Jääkaappiin valmistetaan kerralla isompi satsi ruokaa ja
sitä lämmitellään useampi päivä putkeen.
 Kyllästymiseen asti.

Onneksi kerkesimme yhtenä iltana käpertymään koko perhe sohvalle katsomaan
elokuvaa ja herkuttelemaan macaroons leivoksilla.

Kinuskisuklaapiirakankin (ohje täällä) sain alkuviikosta leivottua.
Viime kerrasta olikin kulunut aikaa eli ilmankos tämä maistuikin taas niin hyvältä!
Nyt on pakastimen viimeisetkin punaviinimarjat käytetty.
Seuraavaa piirakkaa joutuu siis taas odottelemaan...

Pieni herkuttelu arjessa saa ihmeitä aikaan.
Pienellä (herkku)piristyksellä on suuri voima antaa puhtia
ja voimaa puskea taas eteenpäin.

Eilen mies hoiti ruokahuollon.
Kaupassa käydessään toi vaasiin valkoisia tulppaaneja
ja lounaaksi valmisti pitkästä aikaa munakasta.
Siitä tulee aina mieleen 14 vuoden takainen häämatkamme Madeiralla.

Kohta voisikin olla pidemmän hää(vuosipäivä)matkan aika.
Vaikka ensi vuonna, kun ensimmäisestä häämatkasta on kulunut 15 vuotta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti