sunnuntai 8. helmikuuta 2015

TIK TAK TIK TAK
Sinne se yksi viikko taas hurahti. 
Käsittämättömän nopeasti viikot vierivät eteenpäin.

Menneellä viikolla juhlimme pusujen ja kuohuvan kera 14-vuotista hääpäiväämme.
Sen seuraksi tytär leipoi Runebergin torttuja, kiitos koulun köksän läksyjen!
Lauantaina jännitimme pojan lätkämatsissa Isku Areenalla.

Tänään aion vain olla ja möllöttää.
Ehkä muutaman kaapin siivota vielä läpi.

Muutto on edessä jo 8 viikon päästä!


1 kommentti:

 1. Moikka! Tulin tänne kirjoittamaan sulle vastausta, kun en jaksanut instaan kännyllä näpyttää... Siihen Tallinnan reissuun siis. Ravintoloita on tallinnassa paljon, mun parhaus-lista on tässä (laitan linkin, missä on kaikki hyvät): http://www.lily.fi/blogit/aa-home/tallinnan-parhaat-ravintolat


  Sitten muuta... mä en oikein tiedä mistä teijän poppoo tykkää, mutta vanhakaupunki on ehdoton, ja sinne kannattaa suunnata. Hyviä shoppailu-paikkoja on Viru-keskus ja juuri uusittu ja laajennettu Ulemiste (myös tietty Rocca Al Mare ja Kristiine on ok, mutta nuo ekat musta paremmat) Jos teillä siis halutaan koluta vaatekauppoja?

  Sitten jos haluaa johonkin näyttelyyn, museoon tms. niin musta Kiek in de Kök on ihan kiva (olen ollut siellä semmoisella opastetulla kierroksella) ja Merimuseo on hieno paikka. Ja sitten on tiedekeskus Ahhaa, jota on kehuttu. Kato netistä se Ahhaa, sillä on suomeksikin sivut, että onko ollenkaan teidän lapsille kiinnostava? Mä en yhtään osaa sanoa, että minkä ikäistä nuo kiinnostaa... Mies oli siellä pikkujouluissa, mutta mä en ole siellä ollut (tarvis joku lapsi jostain hommata, jonka kanssa vois sinne mennä, kun en yksin viitti, hah.
  Noin muuten, en mä ole mikään kova museoissa kiertelijä, joten en tiedä muista mitään...

  Riittikö vinkit? tai oliko olleskaan teijän tyylisiä?

  T.Anna

  VastaaPoista