tiistai 22. helmikuuta 2011

Sumuista ja harmaata = kaunista

Otimme kaiken irti saarivaltion tarjoamasta lomaviihteestä, sillä katsoimme mm. Elisabeth sekä James Bond elokuvat matkamme aikana. Matkalukemisena itselläni oli 12 v Buckinghamin Palatsissa hovikirjurina toimineen Sarah Goodallin kirjoittama Palatsinpäiväkirja.
Ja koska pääsin taas ihanan skotlantilaisen usvan ja harmauden keskelle, en vain päässyt yli enkä ympäri sen kauniista rakennustaiteesta. Moni voi olla aivan eri mieltä kanssani, mutta itse olen aivan heikkona siihen harmaiden kiviseinien ja värikkäiden ulko-ovien kauneuteen.  Niinpä häikäilemättä olin turistina kamera kädessä ja kuvailin lukuisia ovia, kivijalkoja sekä katukylttejä. Hotellista napsaisin pari kuvaa, mutta ne aamiaishuoneen ihanat kattolistat jäi kuvaamatta. Harmi!
Sää oli jo varsin keväinen, lämpötila viiden plus asteen tuntumassa joka päivä. Orvokit ja puksipuut vihersivät kilpaa. Voi, kun pian pääsisi jo takapihalle multaa kuopsuttamaan. Taitaa vaan lumet ja pakkaset olla vielä melko tiukassa täällä Suomen kamaralla. Vastahan ne hiihtolomatkin ovat startanneet.

Mutta ainahan saa haaveilla :)

Lisää matkamuistoista voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti