sunnuntai 7. huhtikuuta 2013
B A N N O F F E E
Saimme isin tänään kotiin työreissusta. Se oli hyvä syy pyöräyttää kauan suunnitelmissa ollut banaani-kinuskikakku.
......................
Bannoffee
250 g Digestive-keksejä
75 g voita tai margariinia
TÄYTE:
2 dl kuohukermaa
3tl vaniljasokeria
2 banaania
1 tlk (á 400 g) kondensoitua maitoa kinuskiksi keitettynä
1. Laita kondensoitu maitotölkki kattilaan kiehuvaan veteen. Tölkin pitää melkein peittyä. Maidon muuttuminen kinuskiksi kestää noin 1½ tuntia.
2. Jauha keksit tasaiseksi massaksi ja lisää sulatettu rasva.
3. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija n. 20 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta viileään.
4. Vaahdota kerma ja lisää vaniljasokeri sen joukkoon.
5. Kuori ja viipaloi banaanit.
6.Laita keksikerroksen päälle 1½ banaanin viipaleeet, kinuskia ja kermavaahto.
7. Lisää kermavaahdon pinnalle loput banaaniviipaleet.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta! Olen testaillut viime aikoina paljon sun ohjeita, viimeksi eilen Daim-keksejä.
VastaaPoistaJa on niin hyvää! Pohja on paksu, se tuo kivasti pureskeltavaa tähän muuten "hötöiseen" kakkuun. Tätä on tehtävä ehdottomasti uudestaan!
PoistaKiva kuulla, että reseptit ovat olleet kokeilemisen arvoisia. :)
Voi miten paljon sulla on täällä ihania reseptejä! Kaippa sitä voisi jotain joskus leipasta ihan ilman tilaisuuttakin, kun tekee vaan mieli :)
VastaaPoistaKiitos. Meillä ainakin leivotaan ihan ilman sen kummempaa syytä. :)
PoistaMukavaa, kun kävit kommentoimassa. Löysin samalla tieni aivan ihastuttavaan blogiisi. Täytyykin ajan kanssa tutustua siihen paremmin!